Буфет

Буфет розташований на першому поверсі будівлі готелю з посадочними місцями на 59 чоловік.

Буфет призначений для організації забезпечення якісного харчування працівників Центру, що проживають в готелі, слухачів Центру та інших громадян.

Основні функції полягають у приготуванні та реалізації продуктів харчування і високої культури обслуговування.

Існують умови дотримання чинних санітарно-гігієнічних і протиепідемічних норм, правил і нормативів при наданні послуг населенню у сфері громадського харчування – виробництво і реалізація продуктів харчування згідно узгодженого асортиментного переліку.

Асортиментний мінімум:
1. Напої прохолоджувальні (соки, мінеральна і солодка вода в асортименті, компот)
2. Напої гарячі (кава, чай)
3. Бутерброди в асортименті
4.

Холодні закуски (свіжі, солоні і мариновані овочі, різні гастрономічні товари – масло вершкове, сир твердий, ковбасні вироби, консерви рибні, майонез)
5. Перші страви (розсольник, борщ, солянка, супи в асортименті)
6. Другі страви (картопля, крупи, макаронні вироби)
7. Страви з яєць
8. Кулінарні вироби (котлети, биточки, риба смажена, смажена печінка й т.д.)
9. Кондитерські вироби промислового виробництва (булочки, кекси, хліб)